Samenwerking met andere ziekenhuizen

Het Reumacentrum

Wat is het Regionaal Reumacentrum?

Op 8 juni 2006 was de officiële opening van het Regionaal Reumacentrum. Ze is ontstaan op initiatief van de maatschap reumatologie in deze regio. De reumatologen van de maatschap werkten al lang nauw met elkaar samen in Máxima Medisch Centrum, St. Anna Ziekenhuis en Catharina ziekenhuis. Zo ontstond het idee om een Regionaal Reumacentrum op te zetten. Inmiddels is het hoofdkwartier van het Reumacentrum gevestigd in het Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven, route 097, begane grond.   

Doel van het Regionaal Reumacentrum

Het doel is om optimale zorg te verlenen aan alle patiënten met een reumatologische ziekte in deze regio. Wij streven naar hoogwaardige reumazorg, waarbij de patiënt centraal staat.

Om de efficiëntie en de deskundigheid rondom de reumatologische zorg te vergroten is het belangrijk om de (complexe) reumazorg te concentreren.

Nieuwe patiënten worden gezien in Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven en Sint Annaziekenhuis te Geldrop. De poliklinische zorg voor chronische patiënten én de meer complexere zorg en dagbehandeling voor patiënten uit de regio wordt geconcentreerd in Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven.

reumatologen

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen?

Telefoonnummer (040) 888 5676

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag 08.30u tot 17.00uur

Routebeschrijving

Eindhoven

Plattegrond

Nationale Reumalijn

tel. 0900 203 03 00

www.reumafonds.nl